GingerDolls

MIN FØRSTE GINGER-DUKKE
MY FIRST GINGER DOLL

Dette er min første Ginger, en af de to, jeg havde som barn, og som jeg fik tilbage i temmelig medtaget tilstand. Hun havde ikke hår på hovedet, men jeg fik lavet en paryk af en gammel valk, jeg havde liggende. Den er lidt vel tyk i det, men hun får nu lov til at beholde den, selv om jeg sagtens kunne skaffe en bedre. Hendes gåmekanisme var i stykker - den fik jeg lavet! Øjnene skal hjælpes op og i, og hun har faktisk ingen farve tilbage (det er det med sollyset). Men hun har mærkværdigvis alle sine fingre endnu, og hun er selvfølgelig min yndling. Hun bliver den sidste, jeg skiller mig af med.
Jeg har klædt hende utraditionelt på - en bluse fra Vogue, nok Ginnys, en nederdel, som egentlig er Muffies, og så nogle helt nye sko! Dem kunne jeg ikke stå for.


This is one of my two childhood Ginger dolls. It was given away, but came back to me in a pitiful state. No hair, no colour, no walking mechanism, no nothing! I fixed her a wig of sorts, fixed her walker, too. Her missing colour is harder to do something about, but it really isn't all that important. She's my favourite doll and is fine the way she is!
She's dressed up for fun - a Vogue top (Ginny's?), a Muffie skirt, and new shoes that I simply could not resist!

Til toppen/Top of page
Opdateret d. 20.12.2011
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported