GingerDolls

GINGER PÅ SAFARI
SAFARI GIRL

Denne Ginger er en klon, håret er groft, men der er for en gangs skyld masser af det. Hun går, men øjnene skal hjælpes på gled.
Hendes dragt skal gøre det ud for nr. 1005 i den amerikanske brochure fra 1956 (den gentages som ridedragt i let ændret udgave med hensyn til tilbehør året efter, som nr. 332); den er dog samlet bid for bid, så riffel og støvler er ikke nødvendigvis originale, bæltet er i hvert fald ikke, og hun mangler muligvis pistolhylster og kniv. Men hjelmen har hun, og den er en sjældenhed. Den er af tynd, skrøbelig plastik, så de fleste er gået i stykker i tidens løb; denne var også revnet en smule, men jeg har repareret den med hvid tape, så den ser ud som ny nu.


The doll is a clone with a coarse, but otherwise nice and full wig. She still walks, but her eyes no longer work on their own. What is interesting about her is her helmet. Bit by bit I have tried to get together outfit #1005 from 1956; helmet, shirt and and trousers are original, the rifle might be as well except for its string, there's no telling about the boots, but I definitely need her original belt. It seems she also came with a gun in holster and a knife - I didn't (yet) succeed in finding them, either. The very fragile helmet does have a crack, but I repaired it as invisibly as I could with white tape.

(Ses bedst i Firefox/Best viewed with Firefox - 1024 x 768) Til toppen/Top of page
Opdateret d. 10.5.2012
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported