GingerDolls

GINGER SOM SPEJDER
TERRI LEE GIRL SCOUT GINGER

Terri Lee Company lavede egentlig en lidt større dukke, som er et samlerobjekt i sig selv. Men de begyndte også at købe dukker af Cosmopolitan, som de klædte i forskellige spejderuniformer. Disse dukker er som regel meget dyre, men jeg var så heldig at få en, der (gudskelov) ikke er helt perfekt til en absolut rimelig pris. Hun manglede sit tørklæde og sløjferne i håret, det var jo ikke så svært at erstatte, værre var det med bæltet; heldigvis har jeg siden fået fingre i et originalt bælte og tørklæde og såmænd også en enkelt hårsløjfe!
Gingers hår er lidt uglet, lidt ligesom Miss Rosebuds hår nemt bliver det. Hendes ansigt er meget fint, lidt porcelænsagtigt i det, øjnene virker, hun går fint. Hendes uniform er mærket Terri Lee; Cosmopolitan lavede jo også en spejderuniform, men dette er altså den fra Terri Lee.
Jeg har taget et billede af en dukke magen til hende sammen med den anden Terri Lee spejderunge, brownien, og en dukke i Gingers egen spejderuniform.


This is a Girl Scout from Terri Lee, in very good shape! Her scarf, bows and belt were missing, but I managed to find her a belt, a scarf and one hairbow. A good specimen now. I also let her twin pose for a picture with the Terri Lee brownie and a doll wearing Ginger's own brownie outfit.

Til toppen/Top of page
Opdateret d. 19.8.2013
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported