GingerDolls

SASHA

Selv om det er helt uden for min sædvanlige boldgade, kunne jeg ikke lade være med at købe en Sasha dukke, da der dukkede en op for billige penge på qxl. Det er en sær dukke - da jeg så hende første gang, syntes jeg slet ikke om hende, men hun bliver liggende i baghovedet på en og ender med at gøre en mør.
Hun er en af de tidlige fra Götz, med Serie på ryggen og 'slate' øjne, også med 'no philtrum', som samlerne siger (det er noget med rillerne under næsen), og selvfølgelig er hun ikke i fineste stand, men et rigtigt godt køb alligevel. Hun er nok fra 1967/68. Jeg har fundet en rigtig Sasha-kjole til hende, det er vist egentlig bare til en af de engelskproducerede Sasha-dukker, men pyt med det.


Although not at all the kind of doll I usually fall for, I could not resist this Sasha Serie no philtrum doll with slate eyes from the early Götz production (1967-68) when I saw her listed on qxl.dk. The first time I saw Sasha, I found her totally uninteresting, not to say outright ugly, but she's haunting, she kept preying on my mind, and I ended up falling for her. But not enough to buy her at the price these dolls are usually sold for!
I found her an original Sasha dress, although it is (as far as I know) for one of the English Sasha dolls.

Til toppen/Top of page
Opdateret d. 1.8.2013
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported