GingerDolls
In English

DUKKER TIL SALG - 2
DOLLS FOR SALE - 2

Opdateret d. 03.02.2016

Dette er en underside til min side med dukker, jeg er interesseret i at sælge; her ligger, hvad jeg måtte have af Ønskedukker, andre dukker og evt. påklædningsdukker. Spørgsmål? Kontakt mig her.


This page is part of my page with dolls I am getting ready to sell; anything not Ginger&friends- or fashion doll-related, i.e. Thumbsuckers, paper dolls etc., will be listed here. Questions? Contact me here.


Klik på et af de små billeder for større - og en endnu større udgave.
Click on a small picture to get a larger version - and an even larger one.

2-16. Lille samedukke, Miss Rosebud-typen
Disse små dukker mente mange en overgang var Miss Rosebud i lappisk antræk, men det er ikke tilfældet, selv om hun ligner meget. Det er en pige (jeg har også selv en dreng), og dragten er meget fint forarbejdet. Det er som Miss Rosebud ikke en gådukke, og øjnene er ikke soveøjne. Elastikken, der holder hende sammen, begynder at være lidt slap, ellers er hun i pæn stand. Prisidé 100 DKK.
2-15. Paryk til ønskedukken
Dette må være en paryk til Rosebud, Skildpadderne og andre Ønskedukker - den ville være alt for stor til Barbie. Hidsigt lilla. Prisidé 100 DKK.
2-14. Paryk til ønskedukken
Dette må være en paryk til Rosebud, Skildpadderne og andre Ønskedukker - den ville være alt for stor til Barbie. Nærmest platinblond med et gråt skær (bliver måske lysere efter vask?). Prisidé 75 DKK.
2-13. Paryk til ønskedukken
Dette må være en paryk til Rosebud, Skildpadderne og andre Ønskedukker - den ville være alt for stor til Barbie. Blond. Prisidé 50 DKK.
2-12. Skildpaddedreng
Anatomisk korrekt drengedukke, nok en af de senere, i smart drengesæt. Prisidé 100 DKK.
2-11. Svensk påklædningsdukke Madeleine
En sød PD af ældre dato, pænt udklippet og med både seng og vugge. Prisidé 50 DKK.
2-10. Sele til ønskedukken
Den mere skrabede udgave af ønskedukkens sele i ren plastik. Hel og pæn. Prisidé 35 DKK.
2-10. Sele til ønskedukken
Den lækre udgave af ønskedukkens sele med filtbagside. Hel og pæn. Prisidé 35 DKK.
2-9. Sort Rosebud-baby med hår og bastskørt
Hun er en af de eftertragtede helt mørke, og hendes stempel er i kursiv, altså er hun en af de senere. På billede nr. 2 kan man se, at hun er meget mørkere end sin tvilling. Bastskørtet er originalt, men det kan jeg ikke forestille mig, at halskæden er. Mon ikke den er lavet af en tidligere ejer. Prisidé 300 DKK.
2-8. Miss Rosebud i nationaldragt
Dette er en af de senere Miss Rosebud dukker med STORE øjne. Hun har en original, flot nationaldragt på, hat og underbukser har hun stadig, men ingen sko eller strømper (jeg går ud fra, hun har haft i hvert fald sko, nok også strømper). Prisidé 450 DKK.

2-4. Skildpaddedukke
Efter min mening er Skildpaddedukkerne jo ikke nær så kønne som Rosebud'erne, men den er da meget sød. Mærket '16' i nakken. Der er et par hak i det ene øre, ellers er den i rimelig stand. Tøjet er hjemmestrikket, det ligner noget fra dengang, Ønskedukkerne var det store hit blandt de små piger. Prisidé 25 DKK.
2-1. Holly Hobbie
Holly Hobbie var meget populær i 70'erne - der var alskens merchandise, bl.a. dukker, især kludedukker. Her er en af de små vinyldukker, hun er 15-16 cm høj. Kjolen er original, men ikke skoene. Håret er der altsammen, men er på nippet til at kruse lidt. Hun skal nok koste 50 DKK.
Til toppen/Top of page
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported