GingerDolls
In English

DUKKER TIL SALG - 3
DOLLS FOR SALE - 3

Opdateret d. 05.05.2016

Dette er en underside til min side med dukker, jeg er interesseret i at sælge; her ligger, hvad jeg måtte have af fashion dolls. Spørgsmål? Kontakt mig her.


This page is part of my page with dolls I am getting ready to sell. This page is for the fashion doll type of dolls. Questions? You can contact me here.


Klik på et af de små billeder for større - og en endnu større udgave.
Click on a small picture to get a larger version - and an even larger one.

3-19. Cissette, en Madame Alexander dukke
Der er jo lidt flere kurver på denne dukke, end der et par år senere kom på Barbie. Hun er kun lidt højere end Ginger, altså en lille fashion doll. Hun er en af de ældre dukker, hvilket ses af parykken. Hun har originale øreringe, skoene er også originale (se den gennemsigtige hæl!), og frakkekjolen er mærket Madame Alexander, dog uden Cissettes navn, men da den passer hende perfekt, er jeg ret sikker på, det er hendes - Madame Alexander havde vist ikke andre dukker i den størrelse. Øjne og knæ virker fint, hun er i det hele taget en flot dukke trods alderen. 400 DKK
3-18. Miss Nancy Ann i original sygeplejerskeuniform
Dukken er mærket, til gengæld har kjolen mistet sit mærke; jeg har dog set denne uniform i en bog om Nancy Ann-dukkerne, så den er god nok, kun mangler jo den lille 'hat'. Dukkens ansigt er lidt blegt, men parykken tyk og god. Prisidé 400 DKK.
Det var så fint vejr i dag, at jeg valgte at fotografere udendørs, så der kunne komme lidt forår på siden.
3-17. Miss Nancy Ann i original kjole
Dukken er ikke mærket, men der kan næppe være nogen tvivl om, at hun er Miss Nancy Ann. Utroligt fint ansigt, tyk og god paryk, og så var hun iført en kjole, jeg har kunnet finde dokumenteret som noget af det seneste tøj lavet til hende, inden Barbie spolerede det hele. Skørtet er ikke originalt, men hun har det på for anstændighedens skyld, da kjolen er ret gennemsigtig, og hun ingen underbukser har på. Skoene kan også tænkes at være originale. Hun har mistet den ene ørenring, men holderen sidder der stadig, og man kan så selv sætte ny i. Som noget helt specielt må nævnes, at hun har brune øjne! Prisidé 400 DKK.
3-16. Toni fra American Character
Toni her er den senere udgave helt i vinyl, velsagtens fra 1959. Hun har fint hår og et flot ansigt, også kroppen er fin, bortset fra at neglelakken er slidt af mange fingre og tæer. Kjolen og underbukserne er hjemmesyede, men sikkert også fra 1950'erne. Jeg tror, skoene er nye. Hun har skørt på, da kjolens nederdel er ret gennemsigtig. Prisidé 350 DKK.

3-15. Et mix af Cindy fra Horsman og Little Miss Debutante fra Eegee
Selv om dukken er uoriginal, synes jeg, hun er meget charmerende. Cindys eget hoved bryder jeg mig ikke meget om, men denne udgave af hendes krop er rigtigt fin, bl.a. fordi hun kan sidde rigtigt, og Little Miss Debutantes hoved er efter min mening forrygende kønt. Såvel hoved som krop i god stand. Kjolen er nok hjemmesyet, og skoene (ikke dem, hun har på på billedet, men hvide med ankelrem) er nye. Prisidé 250 DKK.

3-14. Umærket Miss Nancy Ann, tror jeg
Denne dukke mangler stemplet i nakken, men hun ligner i allerhøjeste grad Miss Nancy Ann såvel mht hårpragt som ansigtsbemaling og er ret sikkert et umærket eksemplar. Miss Nancy Ann har et umanerligt sødt ansigt, som gør hende let genkendelig, desuden har begge arme et mærke nær armhulen, hvilket skulle være et kendetegn i mangel af stemplet i nakken. Hun er i flot stand, blot mangler den pyntelige del af hendes øreringe, kun 'stængerne' er tilbage. Håret er meget tykt og fint. Kjolen er hjemmelavet, men stilen er god nok. Remmen på den ene sko er knækket og er blevet syet sammen. Prisidé 350 DKK.

3-1. Little Miss Ginger
Hun er ikke i fineste stand, denne dukke (ca. 22 cm). Hun mangler den ene række hår i pandehåret, hun har et par pletter i ansigtet (den ene ses på et af billederne, den anden og større er gemt bag håret, der svipper frem fra bag øret), og som på så mange andre er der forskel på plastikkens farve på arme og ben. Værst af alt er, at hun mangler fingerspidserne på den ene hånd. Men hun er en af de 'ægte' med mærke i nakke og på ryg. Det er meget svært at skaffe tøj og sko til denne størrelse dukke, så hun må nøjes med en kjole, jeg selv har hæklet til hende. Sko har hun dog (omend den ene er repareret) - og nye underbukser. Prisidé 100 DKK.


Til toppen/Top of page
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported