GingerDolls
In English

VILLA GINGER MED GINGER DAGLIGSTUE
VILLA GINGER WITH A GINGER SITTING ROOM

Der er ikke sket det store i soveværelset. Jeg har fjernet staffeliet, for jeg kan ikke selv male overhovedet, og min datter, som nok kan, og som jeg havde bedt om hjælp, har ikke leveret varen. Og at have et staffeli med et tomt lærred er nu ikke så sjovt. I stedet står der nu en afsindigt fin, gammel glasvase og pynter på gulvet.
Not much has changed in the bedroom. I removed the easel, because I cannot paint, and my daughter, who can and whom I asked to help, did not 'deliver the goods'. An easel with an empty canvas is not much fun to look at, so instead I now have a very old, large glass vase in its place.

Her ses så bord og stole. Katten ligger på en skammel, som også er Gingers.
Here you see the table and chairs. The cat is on a stool that is also Ginger's.

Der er kommet potteplante i vinduet, blomster og lysestager på bordet, og så er der ellers dækket op med det fineste porcelæn og en chokoladekage.
There's a new sunflower on the windowsill, a vase and candlesticks on the table, and the table is laid with the finest porcelain.

Jeg har kun to par guldkopper, så tredje kop er helt anderledes, af det fineste glas.
I only have two golden cups, so the third cup is glass - very dainty!
SIDSTE NYT! Jeg har fået den fineste, håndsyede pude fra en fingernem svensk veninde; den må jeg da også vise her. Hun lader til at have forstået, at også kattene har en stor plads i mit hjerte. (Det er nu også svært at undgå, bare man kender lidt til mig.)
NEW! A very accomplished Swedish friend made me the cutest pillow for my doll house - with a cat on it! It didn't take her long to realize cats are as close to my heart as the dolls. LOL
Of course I have to show off my lovely present here.

(Ses bedst i Firefox/Best viewed with Firefox - 1024 x 768) Til toppen/Top of page
Opdateret d. 19.3.2012
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported