GingerDolls

NYHEDER - NEWS

13 dec 2015
Det er jo yderst begrænset, hvad jeg efterhånden køber, for det er blevet mig for dyrt med ebay og fragten fra USA, og jeg har jo heller ikke plads. Men jeg har en STOR nyanskaffelse - et hidtil ukendt og meget specielt antræk til Little Miss Ginger. Kostumet hedder French, hun skal nok forestille en fransk can-can-danserinde, og hun er da forrygende at se på.


I don't really buy anything these days, ebay prices and the shipping from the US have become far too expensive for me. But I made one terrific purchase (from Sweden), a Little Miss Ginger outfit named French - I guess LMG is supposed to be a can-can dancer. She's terrific, isn't she?

Little Miss Ginger in her French outfit

11 okt 2015
Jeg har fået nyt dukkehus - I have a new doll house.

19 aug 2015
Langt om længe er det lykkedes mig at udrette noget: Jeg har fået opdateret min Muffie-side! Måske der snart sker lidt mere?


At long last I managed to get a little something done: I updated my Muffie page. I hope I'll soon be able to accomplish a bit more.

7 maj 2015
Det går ikke for godt! Der er så meget, jeg gerne ville opdatere og forbedre her, men foreløbig er det kun blevet til, at jeg har fået ryddet op i mine links. Gamle, 'døde' links er blevet fjernet, og forhåbentlig finder jeg snart et par nye at sætte ind.
Der er nu heller ikke så meget at berette mht indkøb; ebay er kedelig for tiden, horribelt dyr, ikke mindst hvad angår porto, så jeg køber faktisk intet længere.


This is really frustrating! In spite of all my plans for what I want to change and correct I so far only got around to deleting old 'dead' links. I hope I will at least be able to post more links soon.
I don't make any purchases these days, either. Ebay is now depressingly boring and horribly expensive, not least when it comes to shipping fees.

Alle nyheder/All news:
2014 Nyheder/News
2013 Nyheder/News
2012 Nyheder/News
2011 Nyheder/News
2010 Nyheder/News
2009 Nyheder/News
2008 Nyheder/News

Til toppen/Top of page
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported