GingerDolls

NYHEDER - NEWS

2 okt 2013
Nu har jeg fået nogenlunde styr på de små fashiondolls: Siderne med Little Miss Ginger, Little Miss Nancy Ann og Little Miss Marie/Debbie er opdateret. Jeg har også foretaget enkelte rettelser her og der.


I now updated my pages with the small fashion dolls. I also made a few corrections here and there.

30 sept 2013
Jeg arbejder ret hårdt på sagen for tiden, men støder desværre på et par problemer her og der, så der er ikke meget at se endnu. Der er dog sat et par nye Ginger-dukker ind, og her er et billede af mit mest interessante fund i lang tid:


I'm working rather hard at updating my site at the moment, but new problems arise all the time, so there's not much to show yet. I did, however, add a couple of Ginger dolls, and here is a picture of the cutest find I made in a long time:


- en Rosebud baby i samedragt! Jeg har aldrig set en Rosebud baby i nationaldragt før, og jeg har aldrig set nogen Rosebud-dukke i samedragt i det hele taget, så den er ret spændende.
- a thumbsucker in a Lapland costume! I never saw a thumbsucker in a national costume before, and I never saw a Rosebud doll in a Lapland costume, either, so this is a nice find.

19 aug 2013
Forår og sommer er en svær tid, der er alt for mange andre ting at tage sig til, og så må hjemmesiden vente. Her til aften har jeg dog fået tilføjet en del billeder: En del tøj til Ginger har jeg jo i flere udgaver, og hvis jeg viser en dukke med et af de sæt tøj på, har jeg nu på hendes side sat billede ind af varianten/varianterne.


It's hard to find time to update a homepage during spring and summer as there are so many other things to do. But tonight I added some pictures; I have several Ginger outfits in two or more variations, and if a doll is presented wearing one of these outfits, I added pictures of the other variation(s) on her page.

6 mar 2013
Jeg påstår hele tiden, jeg faktisk ikke køber noget mere. Det er sådan set også sandt, men eftersom jeg i månedsvis ikke har fået gjort noget videre ved hjemmesiden, har der alligevel hobet sig en del op. Her til aften er der kommet endnu et par Ginger-dukker på, og jeg har lavet min side med fashiondolls mere overskuelig.


I keep saying I'm not doing any buying anymore - well, it's almost true, but as I have not been looking after my webpage properly for so long, I had a whole lot waiting to be posted. A couple of new Gingers tonight, and I redid my page with fashion dolls to make it easier to look at.


4 mar 2013
Så har jeg endelig fået udrettet lidt. Der er kommet et par nye Ginger-dukker på, der er kommet en ny Miss Nancy Ann og de gamle har fået nyt tøj på, der er nye billeder på siden med ens tøj til Ginger og hendes søstre, og jeg har fået en samepige til selskab for min samedreng.
I finally got a few things done. I posted a couple of new Ginger dolls, a new Miss Nancy Ann plus new clothes for the old ones, I have new pictures in my page of matching outfits for the Ginger sisters, and I found a girl to keep my Lapland boy company.


25 feb 2013
Nu er jeg ved at tage mig sammen igen, men det kniber jo med at få taget ordentlige billeder på denne årstid. De må blive så gode, de nu kan. Her til aften har jeg ryddet op på siden med helt andre dukker og bl.a. skiftet billederne af Sasha ud, og jeg har indsat en ny Ginger i nationaldragt her.


I am slowly getting back on the track, although it's hard to get good photographs this time of the year, the natural light being too sparse and too bleak. But I'll have to make do. Tonight I 'dusted' my page with all kinds of other dolls, uploading new pictures of Sasha, too. I also added a new Ginger in national outfit to the relevant page.


Alle nyheder/All news:
2015 Nyheder/News
2014 Nyheder/News
2013 Nyheder/News
2012 Nyheder/News
2011 Nyheder/News
2010 Nyheder/News
2009 Nyheder/News
2008 Nyheder/News

Til toppen/Top of page
Opdateret d. 12.2.2014
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported