GingerDolls

NYHEDER - NEWS

3 maj 2016
Jeg har så meget tøj til Ginger, at det ville tage alt for lang tid at lægge det ud, som jeg har gjort med hendes to større søstres tøj. Derfor har jeg prøvet at lave et slideshow med alt det tøj, jeg har og har haft til hende (sådan nogenlunde da - jeg kan godt have glemt noget, bl.a. hendes svenske nationaldrager, kommer jeg nu i tanker om). Det er ikke altid, et sæt tøj er komplet, der kan mangle skørt og meget andet, og hatten er heller ikke altid den korrekte. Jeg har zippet filen, men den er stadig vældigt stor at hente, næsten 200 MB. Men har du lyst, så prøv herfra: http://gingerdolls.dk/Ginger.zip


I have so many outfits, complete and partial, for Ginger, that it would take ages to upload them like I did for Miss Ginger and Little Miss Ginger. Instead I have tried to make a slideshow, which I zipped, but it's still a huge file to download, almost 200 MB. Still, if you want to, you can give it a try: http://gingerdolls.dk/Ginger.zip
I probably missed a few, I know I did miss her Swedish national outfits, and I guess they are not the only ones. Skirts, belts and such will often be missing from the outfits, and the hats shown are not always the correct ones, either. But this is what I have.

2. maj 2016
Nu har der været lidt grøde i luften. Jeg har fået lagt lidt nyt tøj ind, så siden med Miss Gingers tøj, den med Little Miss Gingers tøj og den med ens tøj til søstrene er nu opdateret.


I finally got down to updating a few pages, to show what (few) new outfits I have for my Ginger dolls. So Miss Ginger's page, Little Miss Ginger's page and the page with matching outfits for the sisters are now updated.

Alle nyheder/All news:
2015 Nyheder/News
2014 Nyheder/News
2013 Nyheder/News
2012 Nyheder/News
2011 Nyheder/News
2010 Nyheder/News
2009 Nyheder/News
2008 Nyheder/News

Til toppen/Top of page
InternetExplorer6 og tidligere er ikke understøttet/IE6 and earlier not supported